Wholesale (B2B)

Over Originals by Miliani

Achter Originals by Miliani zit ik, Elze Lamers. Jurist voor de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, met een passie voor armbandjes ontwerpen, sport, reizen en dieren. Originals by Miliani heb ik bedacht tijdens mijn vakantie op Hawaii in 2018, maar in Februari 2020 is Originals by Miliani echt van start gegaan. In korte tijd heb ik een zeer trouw klantenbestand gekregen en voor dat vertrouwen ben ik super dankbaar! Het klantenbestand is nog steeds groeiende, iets waar ik ook heel dankbaar voor ben.

Collecties
Elze ontwerpt, produceert en lanceert het gehele jaar door nieuwe items voor Originals by Miliani. Met de start van elk seizoen verschijnen er nieuwe items en dat gaat het hele seizoen door. 
De bandjes zijn creatief, fun, vol variatie en kleurrijk gecombineerd met natuurlijke- en aardetinten. Niet te standaard, niet te serieus en met buitenlandse invloeden. Door de combi van uitgesproken kleuren en opvallende prints met aardetinten dragen mensen iets unieks om arm en enkel.

Wholesale
Originals by Miliani focust zich hoofdzakelijk op wholesale activiteiten voor bedrijven met klanten die Originals by Miliani waarderen voor het creeëren van leuke handgemaakte items die goed in de smaak vallen bij eigen klanten. 
Wil je iets aanbieden dat niet in de huidige collecties te vinden is? Ik bespreek graag met jou wat er allemaal mogelijk is.

Evenementen
Organiseer jij een evenement en wil jij slechts eenmalig producten van Originals by Miliani inkopen? Dat kan natuurlijk ook. Het bestel- en verzendproces is hetzelfde als bij de wholesale. Wil je iets aanbieden dat niet in de huidige collecties te vinden is? Ik bespreek graag met jou wat er allemaal mogelijk is.
 
Het bestel- en verzendproces
Kijk online op de website om de collecties te kunnen ontdekken. Als je weet welke producten je wilt verkopen, dan mail je gewoon naar info@originalsbymiliani.nl of je vult het contact formulier in. Vervolgens krijg je een lijst met inkoopprijzen en de B2B Algemene Voorwaarden, daarna kun je jouw bestelling plaatsen en afrekenen op het aparte B2B gedeelte van de website. De betaalmethoden die worden aangeboden zijn die van Klarna (iDEAL, Mister Cash, Sofort en creditcards). Facturen worden per mail verstuurd. Nadat een bestelling is geplaatst en betaald, wordt de bestelling binnen 3 (drie) werkdagen verzonden. 

Hoe wordt je klant bij Originals by Miliani?
Graag ontvang ik een aantal gegevens. Deze kun je invullen in het contactformulier of per mail sturen naar info@originalsbymiliani.nl

  • De naam van jouw bedrijf

  • Het kvk-nummer

  • Het btw-nummer

  • Contactpersoon, adresgegevens en telefoonnummer 

Sorteer op
© 2019 - 2021 Originals by Miliani | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel